Haber

Adana’da Gürültüden Komşularını Öldüren İşadamı İntihar

ADANA’da kahvehane işletmecisi Muhammet Ali Binen (22), komşuları Tugay Kopal (36) ve Mahir Palamut’u (33) pompalı tüfekle öldürdü, ‘gürültü’ nedeniyle intihar etti. Olay, yakınlardaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, Binen’in olay yerine 2 tüfekle geldiği görüldü.

Olay, saat 19.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesine bağlı Seyhan Mahallesi’nde meydana geldi. Mahallede bir kahvehane işleten Muhammet Ali Binen, birkaç gün önce yerde yüksek sesli müzik çaldığı gerekçesiyle komşuları Tugay Kopal ve Yetenekli Palamut ile tartıştı. Tartışma çevredekilerin de girmesiyle sona ererken taraflar arasında husumet yükseldi.

İKİ TÜFEK İLE GELDİ

Otomobiliyle iş yeri önüne gelen Binen, fırının önünde duran Uzman Palamut’a otomobilinden iner inmez pompalı tüfekle arka arkaya ateş etti. Yaralı Palamut yığılırken, tüfeği yere fırlatıp araçtan bir av tüfeği daha alan Binen, tabancanın fişeği bitince ateş açmaya devam etti. Ocağın içine giren Binen, bu kez içeriden Tugay Kopal’a ileri geri ateş etti. İki kişiyi vuran Binen, çenesine dayadığı tüfeği sokakta ateşleyerek intihar etti. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına an be an yansıdı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık grubunun yaptığı incelemede Kopal ve Binen’in hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Palamut, sağlık ekipleri tarafından kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı. Başına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Palamut, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olayda hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma polis tarafından yürütülüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu