Haber

Bağdat Caddesi’nde Sarhoş Sürücü Polis Denetimine Direndi

KADIKÖY Bağdat Caddesi’nde polis tarafından yapılan incelemede durdurulan aracın sürücüsü AK, 2.32 promil alkollü çıktı. Polisin işlem yapmasına engel olan AK gözaltına alınırken, bu sefer yanında bulunan arkadaşları polise zor anlar yaşattı. Şirkete ait olduğu belirlenen aracın çekilmesini engellemek isteyen EF ve ECF, bunun haksızlık olduğunu öne sürerek polise dakikalarca tepki gösterdi.

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı devriye polis ekipleri, gece boyunca Bağdat Caddesi’nde trafik kontrolü yaptı. Yapılan kontrolde durdurulan ve bir şirkete bağlı olduğu belirlenen 34 ZJ 2656 plakalı minibüs sürücüsü AK’nin yapılan testlerde 2.32 promil alkollü olduğu belirlendi. Polis ekipleri daha sonra alkollü sürücü AK hakkında cezai işlem başlattı. Polisin işlem yapmasına engel olan AK, gözaltına alınarak Bostancı Polis Karakolu’na götürüldü.

SÜRÜCÜ ARKADAŞLARI ARACI ENGELLEMEYE ÇALIŞTI

Aynı araçta bulunan EF ve ECF, arkadaşlarının gözaltına alınmasının ardından polise tepki gösterdi. Aracın kendilerine teslim edilmesini isteyen EF ve ECF, polisle uzun süre görüştü. Polisi devam ettirmekle tehdit eden EF ve ECF, aracın firmaya kayıtlı olduğunu ve bu nedenle teslim edemeyeceklerini belirterek 155’i telefonla arayarak şikayette bulundu. Kontrol noktasında polise gelen ECF, “Haksızlık yaptın. .buradayım abi 155’i aradım onca yol geride kaldım avukatlarımı aradım geliyorlar.” .

Polise uzun süre direnen EF ve ECF, aracın çekilmesine engel oldukları ve polise zorluk çıkardıkları için gözaltına alındı.

habermengen.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu