Ekonomi

Barilla Group, Back to Nature’ı satın aldı

Barilla Kümesi; bisküvi, kraker, granola ve kuruyemiş karışımı kategorilerinde bitkisel bazlı GDO’suz ürünleri tüketicilerle buluşturan ABD merkezli Back to Nature’ı satın aldığını duyurdu. B&G Foods, Inc.’den satın alınan Back to Nature, doğadan ilham alan tariflerle yapılmış iyi yemekler sunmak amacıyla 1960’tan beri ağırlıklı olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde faaliyet gösteriyor.

Dünya çapında toplam 30 tesiste ürettiği eserleriyle her gün 100’den fazla ülkede milyonlarca sofraya ulaşan dördüncü nesil bir aile şirketi olan Barilla Cluster, bir yıldır lezzet, beslenme ve çevresel sürdürülebilirlik alanlarında kendini geliştirmeye devam ediyor. daha uygun bir gelecek. 145 yıl önce kurulan İtalyan merkezli aile şirketi, dünya çapında 8.700 kişiyi ve kalite tutkusunu aynı derecede değerle paylaşan bir tedarik zincirini bir araya getiriyor.

1996 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Amerika Birleşik Devletleri’nin 1 numaralı makarna markası olarak faaliyetlerine devam eden Küme, sağlıklı atıştırmalıklar alanındaki uzmanlığıyla Avrupa unlu mamuller bölümünün de liderlerinden biridir.

Barilla Kümesi, Back to Nature’ın satın alınmasıyla, şu anda Wasa markasıyla gevrek ekmek kategorisinde pazar lideri olduğu ABD’de güçlü bir çok markalı fırıncılık platformu oluşturma stratejisini sağlamlaştırıyor. Ayrıca, bu satın alma ile dinamik Kuzey Amerika unlu mamuller pazarında büyümesini sürdürüyor.

Barilla olarak ABD fırıncılık sektöründe uzun vadeli ve değerli bir varlık yaratmayı hedeflediklerini vurgulayan Barilla Küme Lideri Guido Barilla, “Bu operasyon bana ABD’de makarna yolculuğumuzun ilk günlerini hatırlattı. 25 yılın ardından artık pazar lideriyiz ve Back to Nature’ın satın alınması bu heyecan verici yolculuk için değerli bir adım. ‘Daha İyi Bir Yaşam İçin Yemek Keyfi’ taahhüdümüz kapsamında tüm aktivite ve çalışmalarımızda sağlıklı yaşam ve keyif odaklı çalışıyoruz. Bu nedenle Doğaya Dönüş’ü dahil etmenin doğal bir seçim olduğuna inanıyoruz. Çabalarımızın gelecekte nasıl şekilleneceğini görmek için sabırsızlanıyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu