Haber

Barış Alper Yılmaz son 3 maçta gol attı

Süper Lig’in 25. haftasında evinde oynadı ve rakibini 2-0’lık skorla mağlup etti.

Sarı-kırmızılıların ilk golü Barış Alper Yılmaz’dan geldi.

Maçın 25. dakikasında Muslera’nın uzun pası sonrasında savunmanın gerisinde kalan Barış Alper, rakibini kale önünde geçerek meşin yuvarlak filelere şutunu çekti ve skoru 1-0 yaptı.

Barış Alper formunu artırdı

Bu sezon birçok bölgede forma giyen ve başarılı performans sergileyen 23 yaşındaki futbolcu, son 3 karşılaşmada gol atmada etkili oldu.

Başarılı futbolcu, Başakşehir ile oynadığı lig maçında üst üste 3. kez gol atmanın keyfini yaşadı. Barış Alper’in bu sezon 3’ü ligde, 1’i Türkiye Kupası’nda olmak üzere toplam 4 golü var.

90 dakika sahada kaldı

Maça 11. dakikada başlayan Barış Alper Yılmaz, 90 dakika sahada kaldı. Maça sağ kanatta başlayan 23 yaşındaki futbolcu, maçı sağ bek tamamladı.

“Kendimi geliştirmeyi seviyorum”

Maçın ardından Barış Alper Yılmaz, Başakşehir karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi.

Performansıyla ilgili konuşan Barış Alper Yılmaz şunları söyledi:

Öncelikle kazandığımız için çok mutluyuz. Çok iyi mücadele ettik ve maçı kazandık. Taraftarlarımız maçın başından itibaren bize çok iyi destek verdi. Onlara teşekkür ediyorum. Maçlara tek tek bakıyoruz. Grup arkadaşlarımı tebrik ediyorum, bugün çok büyük emek harcadık. Çok çalışıyorum, antrenmanlarda ekstra birçok şey yapıyorum. Kendi özel grubum var. Kendimi geliştirmeyi seviyorum, daha da geliştirmek istiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu