Haber

Galatasaray Başkan Yardımcısı Metin Öztürk: ‘Bu takım 4-5 yıl lige hakim olur’

– Metin Öztürk: “Bu takım 4-5 yıl lige hakim olur”

İSTANBUL – Galatasaray 2. Lideri Metin Öztürk, hem yönetim, hem teknik heyet hem de oyuncularla düzgün bir kadro oluşturduklarını ve bu grubun 4-5 yıl lige hakim olacağını söyledi.

Galatasaray 2. Lideri Metin Öztürk, Nef Stadyumu’nda düzenlenen şampiyonluk kutlamalarının ardından basına açıklamalarda bulundu. Öztürk, “Dursun Başkan’ın listesi ile bizim listemiz birleşmedi. Biz esasen bir Dursun Özbek ekibiydik, onu ikna ettik ve sonunda bu günlere geldik. Hem Dursun Başkan’a hem Erden Timur’a hem de buradaki arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ama en çok Daha da önemlisi Okan hocamız, futbolcularımız ve taraftarlarımız “Modumuz iyi. Geçen hafta cumartesi bitti dediğimde herkes kızmıştı. Sadece 5 puan değil, 8 puan olduğunu söylemeyi unuttum” dedi.

Bu sezon Süper Lig’de Fenerbahçe’yi hem içeride hem de dışarıda yeneceklerini hatırlatan Metin Öztürk, “Futbol bu. Bazen onlar bizi bazen biz onları yeneriz. Burada 11 ayımız kaldı. 1 şampiyon daha olalım” dedi. 2 yıl içinde.” 2 şampiyonluk, iyi eğlenceler” dedi.

“Galatasaray 4-5 yıl üst üste şampiyon olacak”

Sarı-kırmızılı yönetici, deneyimli file bekçi Fernando Muslera’nın sözleşmesi ve transfer çalışmasıyla ilgili olarak, “Muslera’mız var. Muslera ile devam eden bir sözleşmemiz var. Muslera’dan sonra genç kalecilere ihtiyacımız olacak. Sadece kaleci pozisyonu için değil, aynı zamanda kaleci pozisyonu için de önemli bir rol üstleniyoruz.” Ayrıca 8+3.Kural gereği mutlaka yerli oyuncuya ihtiyacımız olacak.Radarımızda hem Türkiye’den hem de Türkiye dışından birçok oyuncu var.Sanırım bundan sonraki yönetimler Okan Buruk Hoca ile devam edecek ve Galatasaray şampiyon olur. 4-5 yıl üst üste.İşin tekniği bu.Sonra değişiyor bazen onlar kazanıyor bazen biz kazanıyoruz.İyi bir takım olarak bu takımın genel olarak 4-5 yıl bu ligi domine edeceğine eminim. şampiyonlar olarak”.

“Bir yıl daha kalmak için seneye şampiyon olacağız”

“Galatasaray Lisesi’nden kaynaklanan farklı bir atmosfer var” diyen Öztürk, şöyle devam etti:

“Para buradan geçmiyor. Akıl, yönetim, bilgi, donanım buraya geçiyor. Onun için 2 sene üst üste şampiyon olamayınca toplayıp gönderiyorlar. O yüzden seneye şampiyon olacağız. 1 yıl daha kal.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu