Haber

İzmir’de Cüzdanını Düşüren Kişi 7 Bin 800 Liralık Cüzdanını Geri İstiyor

İZMİR’de yaşayan Mehmet Söyler (58), 17 gün önce alışveriş yaptığı marketten çıkarken cüzdanını otomobilin yanına düşürdü. Kimliği belirsiz bir kişi yerdeki cüzdanı alarak markete yöneldi. Ancak cüzdanı inceledikten sonra geldiği yere dönerek bölgeden ayrıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Söyler, cüzdanında 7 bin 800 lira olduğunu söyleyerek, “Jandarma’ya şikayette bulunduk ama ne zanlı ne de cüzdan henüz bulunamadı” dedi.

Olay, 13 Temmuz günü saat 14.00 sıralarında Gümüldür Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Perdelik kumaş ve koltuk döşeme işiyle uğraşan Mehmet Söyler, tatil için Menderes ilçesine gitti. Söyler, alışveriş yaptığı bakkaldan çıkıp yakınlardaki park halindeki bir otomobille üzerini değiştirdikten sonra cüzdanını buraya düşürdü. Tıpkı markette alışveriş yapan kimliği belirsiz bir kişinin marketten çıktıktan bir süre sonra cüzdanı fark etmesi gibi. Şüpheli, yerdeki cüzdanı aldı ve markete yöneldi. Daha sonra cüzdanı inceledi ve marketin önünde bir süre durduktan sonra geldiği tarafa dönerek bölgeden ayrıldı. Yaklaşık 2 saat sonra cüzdanının olmadığını anlayan şahıs, marketteki güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Cüzdanının kimliği belirsiz bir şahıs tarafından alındığını gören Sayer, jandarmaya şikayette bulundu.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, otomobilin yanına düşen cüzdanı alan zanlının, önce alışveriş yaptığı markete yöneldiği, ardından cebine koyduğu, marketin önünde kısa bir süre düşündüğü anlar yaşandı. pazara giderek bölgeden uzaklaştı. “Marketten şort ve terlik aldım. Arabada üstümü değiştirirken cüzdanı düşürdüm. Yaklaşık 2 saat sonra kumsaldayken fark ettim. Bu zanlının cüzdanı kamera kayıtlarından aldığını gördüm” dedi. en son alışveriş yaptığım market.cüzdanı bulduktan sonra markete geri dönüyor ama cüzdanın para dolu olduğunu görünce sanırım vermemiştim.geldiği yöne geri dönüyor den ve uzaklaşır. Jandarma’ya şikayette bulunduk ama şu anda ne cüzdan ne de zanlı bulunamadı. Zanlının bir an önce cüzdanı getirmesini istiyorum” dedi.

habercarsibasi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu