Haber

Judo Antrenörü ve Hakem Eşi 2 Aylık Bebekleriyle Şampiyonaya Katıldı

GİRESUN Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde görevli Judo antrenörü Kader Keskin Işık (26) ve eşi hakem İbrahim Işık (32), 2 aylık bebekleri Ali ile Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun Erzurum’da düzenlediği Türkiye Üniversitelerarası Judo Şampiyonası’na katıldı. Çağan. Yazgı Keskin Işık, minik Ali Çağan’ın okula başlayana kadar kamplarda ve turnuvalarda büyüyeceğini söyledi.

Eski milli judocu Yazgı Keskin Işık, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun Erzurum’da düzenlediği Türkiye Üniversitelerarası Judo Şampiyonası’na antrenör ve judo hakemi İbrahim Işık ve oğlu Ali Çağan’la birlikte katıldı. Uzun yıllar judocu olarak yaptığı sporda Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde antrenörlük görevine devam eden Işık, şampiyonalarda da annelik yapıyor.

Judo antrenörü Mukadderat Keskin Işık, “Bebeğimiz artık küçük. Eşimle birlikte katılacağımız veya katılacağımız kamp, ​​şampiyona gibi yerlere onu götürmek zorunda kalacağız. Biz hem antrenörlük hem annelik hem de babalık misyonumuzu yerine getiriyoruz. oğlumu okula başlayana kadar katılacağımız kamplarda, turnuvalarda ve şampiyonalarda yetiştireceğim. Şampiyona sırasında çocuğum kucağımda sporcularıma antrenörlük yapıyorum. Onun iyi bir judocu olacağını düşünüyorum çünkü o judoyla büyüyecek. Ali Çağan’la şampiyonada benimle, babasıyla, bazen de sporcularla ilgilendi. Şampiyonanın maskotu gibiydi. Normal gelişime çok uygun, her zaman hareket halinde olacak. Gelecekte, Spor “İster yapmak istiyor, ister hangi bölümü seçiyor, bunu ona bırakacağız. Çünkü sevdiği sporu yapan kişi başarılı olacaktır” dedi.

Eşiyle birlikte Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde antrenör olarak çalıştığını ve kendisinin de judo hakemi olduğunu belirten İbrahim Işık, “Eşim ve ben eski milli sporcularız. Oğlum doğduktan sonra ilk gittiğimiz yer Ailecek geldiğimiz yer Erzurum’du. Bundan sonraki yerlere de ailecek gideceğimizi düşünüyorum.” “Erzurum’daki şampiyonada eşim teknik direktör, ben de hakemdim” dedi.

ortacaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu