Haber

Kayseri’nin Kocasinan ilçesindeki Çevril-Taşhan yolunun genişletme çalışması tamamlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri’nin kuzeyindeki Kocasinan ilçesine bağlı Çevril-Taşhan mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan ve bölge için büyük önem taşıyan yolda genişletme çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak asfalt serimine başladı.

Kocasinan Mahallesi Çevril Mahallesi istikameti – Taşhan Mahallesi bağlantısı, yol ayrımının görüş açılarının olmaması ve yol kotunun Yüksek olması nedeniyle Köy Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince Taşhan Mahallesi’ne iniş ve çıkışlarda tehlikeli olması, Mevcut kavşakta başlatılan yol dağınıklığının azaltılması ve genişletilmesi çalışmaları tamamlandı. Kısa sürede tamamlanan genişletme ve düzenleme işlemlerinin ardından mahalle sakinlerinin daha güvenli seyahat etmesini sağlayan ve kazaların önüne geçmeyi amaçlayan çalışmalarda hızlı bir şekilde asfalt serilmeye başlandı.

Yine herhangi bir mağduriyete yol açmayacak şekilde kısa sürede tamamlanması planlanan asfalt çalışmalarının ardından Çevril-Taşhan mahallelerinin ortasında ulaşımı sağlayan yol konforlu bir şekilde bölge halkının hizmetine açılacak. ve sadık bir şekilde. – KAYSERİ

haber-yesilyurt.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu