Haber

Kılıçdaroğlu’nun Akşener ile ilgili açıklamalarına İYİ Parti’den yanıt: Milletin kazanacağı final masasının mimarı olmaya kararlıyız.

6’lı Tablo’nun 12’nci toplantısının ardından Millet İttifakı’nda kriz çıktı. İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına itiraz ederek masadan kalktı. Bu gelişmenin ardından Kılıçdaroğlu, sosyal medyada 2 dakika 36 saniyelik bir video yayınlayarak isim vermeden Akşener’e tepki gösterdi.

KILIÇDAROĞLU’DAN AKŞENER’E GÜÇLÜ SÖZLER

Kılıçdaroğlu, “Bu saatten sonra değişmeyeceğim, birleşeceğim. Birleşmeye devam edeceğim, masa büyümek zorunda. Buna da kimse engel olamaz. Siyasi oyunlara, kabalıklara, Erdoğan’ın diline yer olmamalıydı” dedi. Bu sofrada oturanlar böyle oturdular, bu yüzden perdelendiler.” yükselecek.” dedi.

KILIÇDAROĞLU’YA İYİ PARTİ CEVAPLARI

ÂLÂ Partisi’nin sözlerine Kılıçdaroğlu’nun yanıtı gecikmedi. GÜZEL Parti Sözcüsü Kürşat Severli, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Uzlaşma, istişare ve halkın tercihi diyerek milletimize verdiğimiz taahhütler bize emanettir! Bizim asıl itirazımız bu ilkeleri dayatmak ve yok saymaktır. Onun için milletimize hep inandık, mimar olmaya kararlıdır.” sözlerini kullandı.

saruhanliajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu