Haber

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadasıspor’u ziyaret etti

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, TFF 3. Lig 3. Grup’ta Kuşadası’nın yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacağını söyledi. spor Kamp yaptığı oteli ziyaret etti. Teknik heyetten takımın son durumu hakkında bilgi alan lider Ömer Günel, “Öncelikle takımımıza başarılar diliyorum. Bu sene hedefe ulaşacağımıza inancım tam. Kuşadasıspor’a sahip çıkmalıyız. Gençlerimizin spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve gelecekleri için.”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, cumartesi günü saat 16.30’da ligde Akhisar ile karşılaşacak Kuşadasıspor’un Özer Türk Stadı’nda konaklayacağı oteli ziyaret ederek oyunculara moral verdi. Oyuncularla bir süre sohbet eden Başkan Ömer Günel, eksiklerinin olup olmadığını sordu. Teknik direktör Fatih Çardak’tan siyah beyazlı takımın son durumu hakkında bilgi alan lider Ömer Günel, daha sonra takıma baklava ikram etti. Yeni dönemde şampiyon olacaklarına canı gönülden inandığını belirten lider Ömer Günel, takıma destek olmak için tüm Kuşadalıları 90 dakika boyunca Akhisar maçını izlemeye davet etti.

“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

Kuşadasıspor’un kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Başkan Ömer Günel, “Göreve geldiğimizde Kuşadasıspor 24 yıl aradan sonra yeniden profesyonel lige yükseldi. O günden bu yana takımımıza destek veren fedakar arkadaşlarımızla uyum içinde çalışıyoruz. Bu sene hedefimiz takımın 2. Lig’de şampiyonu olmak. Ancak bunun için Kuşadasıspor’un kurumsal kimliğini sürdürülebilir hale getirmemiz gerekiyor. Bu amaçla yönetimle iş birliği içerisindeyiz. Planlamamız arasında Kuşadasıspor’a yeni bir tesis kazandırılması ve altyapıya daha fazla yatırım yapılması yer alıyor” dedi.

“GELECEK NESİLLERE HİZMET VERİYORUZ”

Kuşadası’nda yaşayan herkesin kulübe sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Başkan Ömer Günel, “Çünkü kentimizin ortak maliyeti olan Kuşadasıspor’a verilen destek aslında çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğine yatırım yapmak anlamına geliyor. Çünkü bugün, Uyuşturucu kullanımı ilkokula kadar geldi. Kuşadasıspor’u ne kadar seviyoruz? Profesyonel ligde miktarı cazip hale getirirsek ve altyapısını güçlendirirsek aslında gelecek nesillere hizmet etmiş olacağız. Bir süre sonra burada da bir mağaza açacağız. Kuşadaspor’un lisanslı ürünleri satılacak. Buradan atkı, şapka, forma alan herkes bizim destekçimiz olacak. Bugün iş adamları ve “Şirketler şehrimizin para kazanacağını bildiği için yatırım yapıyor. Bu nedenle her zaman elimizi sorumluluğun altına koymalı ve kadromuzu güçlendirmeliyiz” dedi.

Kuşadasıspor teknik yöneticisi Fatih Çardak ve takım kaptanı Murat Türkkan da siyah beyazlı kulübe verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Ömer Günel’e teşekkür etti.

afsinajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu