Haber

Lüleburgaz Belediyesi Kadınlar Spor Turnuvası Cumhuriyet Kupası tamamlandı

Lüleburgaz Belediyesi Kadınlar Spor Turnuvası Cumhuriyet Kupası tamamlandı

Lüleburgaz, 6. kez Kadınlar Spor Turnuvası Cumhuriyet Kupası’na ev sahipliği yaptı. 3 gün boyunca basketbol ve voleybolda heyecanlı mücadelelerin yaşandığı turnuva, kupa töreniyle sona erdi.

Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği 6. Kadınlar Spor Turnuvası Cumhuriyet Kupası 10-12 Kasım tarihlerinde gerçekleştirildi.

Basketbol ve voleybolda 11 takımın mücadele ettiği turnuvada maçlar Lüleburgaz Yıldız Futbol Akademisi (LYFA) ve Düvenciler Anadolu Lisesi’nde oynandı.

3 gün boyunca heyecanlı maçlara sahne olan turnuvada, kazanan takımlara ödül ve kupalar, 12 Kasım’da LYFA’da düzenlenen törenle verildi.

Törende takımlara ödül ve kupaları, Belediye Başkan Yardımcıları Leyla Güncer ve Kemal Pektaş, Belediye Meclis Üyesi Nihal Organ ve Sosyal Güçlendirme Hizmetleri Müdürü Samet Servet tarafından verildi.

Turnuvada basketbol kategorisinde şampiyon Kemer Master takımı olurken, voleybolda şampiyon ise Bulgaristan’dan Tasarevo takımı oldu.

Turnuvaya katılan tüm takımlara madalyaları verildi.

Turnuvada basketbol branşında İstanbul Kaplumbağaları, Kemer Master, Yıldırım Kızlar, SES Spor Kulübü, Best Bayanlar, Halime Çavuş Gazi, Turkuaz Spor Kulübü, Otuz Dokuz, Lüleburgaz 1922 SK, Tsarevo (Bulgaristan) ve SES Spor Kulübü ise yarıştı. voleybol branşında.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

kesan-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu