Ekonomi

Örnek Villa Vil & Encore’da Hazır, Anahtarlar Eylül’de Teslim Ediliyor

Vil & Encore ortak girişimi ile Urla Kuşçular’da inşaatı devam eden Vil & Encore Kuşçular, model villası ile misafirlerini ağırlıyor.

Ahşap dış cephe kaplaması, sade, doğal, estetik ve fonksiyonel tasarımı ile ön plana çıkan proje, 4 mevsim yaşama uygun tasarlanmış çağdaş mimarisi ile dikkat çekiyor.

Vil & Encore Kuşçular’ın 3 bin 500 metrekare alan üzerinde 10 adet villadan oluştuğunu belirten firma yetkilileri, villaların 2023 yılı Eylül ayında sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Projenin yerli ve yabancı ev sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çektiğini kaydeden yetkililer, villaların denize ve şehir merkezine yakınlığı nedeniyle de rağbet gördüğünü vurguladı.

 

TASARIMINDA GİZLİ FONKSİYONEL TESTLER

Proje hakkında bilgi veren firma yetkilileri, “İzmir’in yükselen değeri Urla’da değerli bir yatırıma imza attık. Bölge temiz havası, tarihi yapısı, bağları, zeytin ağaçları ve örtü altıcılığı ile nadide bir merkezdir. 3+1, 4+1 ve 5+1 tipinde 10 villadan oluşan Vil & Encore Kuşçular, her detayda saklı fonksiyonel çözümlerle müstakil yaşamı keyifli ve konforlu bir şekilde sunuyor. Müstakil ve bahçeli yaşam alanlarına günümüz ihtiyaçları doğrultusunda teknoloji ve kompakt çözümlerle hayat vermektedir. Tüm müstakil villaların kendine ait özel havuzu ve bahçesi bulunmaktadır. Geniş ve ferah iç tasarımları ile fonksiyonel hacimli alanlara da yer verilmiş. Doğayla iç içe, denize ve merkeze çok yakın konumda bulunan proje, ulaşım avantajı ve özgün tasarımıyla da dikkat çekiyor. Ön satışların başladığı Vil & Encore Kuşçular, otoyol bağlantı noktasına 5 dakika, Urla merkeze 7 km, İzmir’e 35 dakika, Demircili ve Altınköy koylarına 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

 

TÜM BEKLENTİLERİ KARŞILAR

Ev sahiplerinin beklentilerini karşılayacak birçok teknik özellik ve donanımı tek çatı altında sunduklarını belirten firma yetkilileri, “Türkiye’de inşaat ve gayrimenkul geliştirme alanında birçok girişimin öncüsü ve katılımcısı olan Vil & Encore Kuşçular, yurt içi ve yurt dışı, inşaat ve gayrimenkul geliştirme alanında 2 yıllık bir tecrübedir. Ar-Ge çalışmalarının bir yansımasıdır. Her villanın kendine ait özel bahçesi, havuzu ve otopark alanı bulunmaktadır. Ayrıca mahremiyete önem veren özel tasarlanmış bir mimariye ve peyzaja sahiptir. Detaylı depolama alanları, dört mevsim bahçe içinde yaşama imkanı sunan kış bahçesi, yeni tasarlanan şöminelerle çağdaş ısıtma sistemi, dış cephe ve çatıda kullanılan metal ve ahşabın uyumu ile güçlü bir yapı gibi birçok özelliğe sahiptir. sistemleri, estetik ve fonksiyonel merdiven tasarımları.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

seydiler-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu