Haber

Selçuk Ortaokulu çifte kupa aldı

Sivas Gençlik ve Sporİl Müdürlüğü ve Basketbol İl Temsilciliği organizasyonunda Sivas’ta “Okullar arası yıldızlar basketbol il şampiyonası” müsabakaları gerçekleştirildi.

4 Eylül Spor Salonu’nda yapılan il şampiyonası maçlarında kızlarda 4, erkeklerde 6 takım kıyasıya mücadele etti. Yıldızlar kategorisinde gerçekleştirilen basketbol maçlarında takımlar, üst sıralara çıkmak ve gruplarda Sivas’ı temsil etmek için var gücüyle çalıştı.

Heyecanlı karşılaşmalar sonunda Selçuk Kız ve Erkek Ortaokulu çifte kupayı şampiyon olarak kazandı. Erkeklerde Behrampaşa Ortaokulu ikinci, Mehmet Akif İnan Ortaokulu üçüncü ve Özel Akademi Yeni Hat Ortaokulu dördüncü oldu. Kızlarda Lütfi Fikret Tuncel Ortaokulu ikinci, Behrampaşa Ortaokulu üçüncü ve Cumhuriyet Üniversitesi Ortaokulu dördüncü oldu.

Kız ve erkeklerde şampiyon olan Selçuk Ortaokulu da küme maçlarında Sivas’ı temsil etmeyi hak etti.

Maçların sonunda dereceye giren gruplar için ödül töreni düzenlendi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Aytaç Keklik, Gençlik ve Spor Okulu Spor Şube Müdürü Ergün Çoban ve antrenörleri dereceye giren sporculara madalyalarını, okullara kupalarını takdim etti. – SİVAS

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu