Teknoloji

The Last of Us Part I PC’ye Geliyor! İşte Türkiye Fiyatı

Sony tarafından PlayStation için özel olarak geliştirildi ve 2013’te piyasaya sürüldü. Bizden geriye kalanlar , oyun dünyasında büyük bir yer edinmiştir. Sony’nin değişen stratejisi nedeniyle serinin ilk oyunu olan oyunun PC platformu için çıkması beklenirken, bugün beklenen açıklama geldi.

Yılın en uygun oyunlarının seçildiği The Game Awards’ta The Last of Us Part I PC’ye geliyor resmen ilan edildi. PC için oyun çıkış tarihi ve fiyatı da duyurdu. Ayrıca oyunun PC versiyonu için de fragman paylaşıldı.

The Last of Us Part I PC fragmanı:

The Last of Us Part I ne zaman PC’ye geliyor?

The Last of Us, 3 Mart 2023 tarihinde PC için çıkış yapacak. Oyunun grafiklerinin Remake versiyonu ile aynı olup olmayacağı şu an için bilinmiyor. Sony, önceki oyunlarını PC’ye çıkarırken DLSS ve RTX teknolojileri Onları oyunlarına da besledi. Bu nedenle The Last of Us’ın PC versiyonunda da aynı teknolojileri görebiliriz. Oyunun Remake versiyonu zaten ışın izleme teknolojisini içeriyor.

The Last of Us Part I bilgisayar fiyatı:

Epic Games’te The Last of Us Part I 599 TL’den başlayan fiyatlarla ön siparişe açıldı. Yeni PC oyunları için belirlenen fiyatların ortalamasına baktığımızda oyunun uygun bir fiyatla çıkış yapacağını söyleyebiliriz. Bu olağan durum, fiyatın bir oyuncu için hala yüksek olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Oyunun Epic Games sayfasına bu bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu