Haber

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’dan Sergen Yalçın açıklaması

Süper Lig’de zirveden uzak kalan son şampiyon Trabzonspor’da istikrarsız sonuçların ardından teknik direktör Abdullah Avcı ile yollar ayrıldı.

Daha sonra Avcı’nın yardımcısı Orhan Ak takımın başına geçti. Bordo-mavili takımla 3 maça çıkan Ak, görevinden istifa etti. Kasımpaşa ile oynanan son Muhteşem Lig maçında Teknik Sorumlu İhsan Derelioğlu grubun başındaydı.

Sergen Yalçın ile Röportaj

Bu süreçte Ahmet Ağaoğlu’nun istifasının ardından yeni Lider olarak seçilen Ertuğrul Doğan ve ekibi, teknik direktör aramaya başladı.

Bu kapsamda bordo-mavili yönetim, 2020-2021 döneminde şampiyonluk yaşayan ancak sonuç alamayan Beşiktaş’ın başarılı teknik direktörü Sergen Yalçın ile görüşme gerçekleştirdi.

“Sergen Yalçın, takım çalıştırmak istemediğini söyledi”

“Sergen Yalçın ile görüştük. Şu anda takım çalıştırmak istemediğini söyledi. Bilic ile yöneticiler aracılığıyla görüştük. Bu aşamada ilerleme kaydettik.”

“Tekrar şampiyon olacağımıza inansınlar”

Ertuğrul Doğan açıklamalarına şöyle devam etti:

“Bu durumda sorumluluk almayan biriyle uzun süre çalışmam mümkün değil. Bazıları inanılmaz paralar istedi. Trabzonspor taraftarının aklından geçen tek şeyi biliyorum. O şampiyonluk kupasını tekrar yükseltmek.” . Yeniden şampiyon olacağımıza inansınlar.”

gungorenajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu