Haber

Ahmet Çakar’dan yorum: Abdülkerim’in pozisyonu kırmızımsı görünüyor

Kasımpaşa’yı sahada Zaha’nın attığı gollerle 2-1 mağlup ettiler. Maçın sonunda eski hakem ve ünlü yorumcu Ahmet Çakar çarpıcı bir gönderme yaptı.

Beyaz TV ve Sabah Gazetesi’nde yorumcu olan Çakar, şunları söyledi:

Galatasaray dün 3 puan aldı ama daha önemlisi Muslera’yı kaybetti. Ne kadar zaman kaybettiğini bilmiyoruz. İlk yarıda tam kontrol Galatasaray’daydı. Çok fazla pozisyon yaratamadılar ama Zaha’nın dinamizmi ve mükemmel bir golü vardı. İkinci yarıda Zaha’nın golü Galatasaray’ı rahatlattı diyecektik ama aksilikler ardı ardına geldi. Muslera’nın sakatlanmasının ardından Kasımpaşa’yı maçta tutan gol geldi.

“Kırmızımsı görünüyor”

Hakeme gelelim diyeceğim ama önce yayıncıya gelmemiz lazım. İkinci yarıda Abdülkerim, taç çizgisinde Kasımpaşalı oyuncuya bir darbe yapıyor. Ağır çekim göstermediler, tekrarlamadılar. Kırmızımsı görünüyor ama bir daha görmediğimiz için fazla yorum yapamayız.

“Penaltı olabilir”

Arda Kardeşler’den bugüne kadar bu kadar uygun bir performans görmedim. Mesela ikinci yarıda Galatasaray’ın attığı golün hemen öncesinde Kasımpaşa’nın penaltıyı beklediği bir pozisyon var. Nelsson baskı yapıyor, Gomis bırakıyor mu? Bunu farklı açılardan da göremedik.

“Eğer kötü bir niyetim olsaydı hakemlerin bir organizasyon kurduğunu söylerdim.”

Kötü niyetli olsam hukuka aykırı bir örgüt var, hakemler ve VAR hakemleri bu örgüte üye, yayın kuruluşuna sızmışlar derdim ama öyle değil. Türkiye, Abdülkerim’in rakibine yönelik hamlesinin kırmızı mı yoksa sarı mı olduğunu göremedi. VAR, ‘Kırmızı değil’ diyerek davet etmediğini gördü. Peki VAR gördüyse neden 85 milyon nüfuslu Türkiye bu durumun tekrarını görmedi?

Ünlü yorumcunun bu sözleri sosyal medyada da viral oldu.

sabanozuhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu