Haber

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen: Halkımızın güveni çok yüksek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, 14 Mayıs seçimleri ile ilgili olarak, “Halkımızın güveni çok yüksek ve Cumhur İttifakı’nı tercih edecek, Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ı tercih edeceklerdir. Aynı zamanda Cumhur İttifakı da Cumhur İttifakı’nı tercih edecek, milletvekili adaylarını çoğunluk olarak Meclis’e göndereceklerini öngörüyoruz.” söz konusu.

AK Parti’nin Trabzon Milletvekili adayı olan Şen, seçmenin Cumhur İttifakı’na bakışının çok olumlu olduğunu, mitinglerde Türkiye’nin ve tüm dünyanın bunu gördüğünü belirtti.

Cumhur İttifakı mitinglerine gösterilen ilgiye dikkat çeken Şen, “Aslında o mitingler dünyaya da bir cevap niteliğindedir ve buna sadece Türkiye içinde bir değerlendirme olarak bakmamak gerekir. Halkımızın güveni çok yüksek. Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhur İttifakı’nı tercih edeceklerini söylüyorlar.Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ı tercih edeceklerini ve aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın milletvekil adaylarını da Meclis’e çoğunluk olarak göndereceklerini öngörüyoruz. .” dedi.

HDP’nin cumhurbaşkanı adayı göstermemesine şaşırmadıklarını ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediklerini belirten Şen, şu değerlendirmede bulundu:

“Seleflerinden beri birlikte çalışıyorlar. Aday olsun olmasın birçok yerde birlikte çalıştıklarını yerel seçimlerde zaten gördük. Burada da birlikte çalıştılar, çalışıyorlar. Çok basit bir iş var. Bunun sebebi Türkiye durdurulacak Türkiye 5-10 sene sonra duracak Durdurulabilirse durdururuz diye düşünüyorlar Durduramazlarsa duramazlar diye düşünüyorlar. Bundan dolayı artık bunu son aşama, son fırsat olarak görüyorlar. Türkiye durdurulsun diye birlikte çalışıyorlar ama Türk milletinin buna izin vereceğini sanmıyorum. Türkiye’yi durduranlar değil ben. Türkiye’yi uçuranlara, Türkiye’yi yönetenlere, Türkiye’de üretim şampiyonaları, ihracat şampiyonaları, yüksek teknoloji şampiyonaları yaratan grupların yanında olacaklarına inancımız tamdır.”

Millet İttifakı’ndan bazı kişilerin savunma sanayisine ve Bayraktar ailesine yönelik söylemlerini hatırlatan Şen, “Bu büyük bir talihsizlik. insanlık vatanı için bir şeyler yapan kurum, yapana sevinir, takdir eder, tebrik eder ama tebrik etmezsiniz, takdir etmezsiniz, en azından iç karartıcı, üzücü şeyler yapmayın. ” ifadeleri kullandı.

Şen, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bu arkadaşlar öyle bir talihsizlik yaşıyorlar ki, ülkelerinin yaptığı hiçbir şeye sevinemiyorlar, ülkelerinin başarılarına sevinemiyorlar, başarılarına sevinemiyorlar, hiçbir başarıları onları bir olumluluktan diğerine taşıyamıyor. Kendi hallerinde böyle bir musibetin içindeler.”Dünyada onlarca hatta 200 devlet devletten bir kuruş para almıyor ya da 190’ının yapamadığını aile şirketi olarak yapıyorlar. Takdir etmemiz, şükretmemiz ve gurur duymamız yeterli ama Millet İttifakımızın” “Muhalefetimiz Türkiye’nin böyle şansı yok. Memleketinin zevklerine sevinemez, memleketinin zevklerine sevinemez. İşte bu kadar kendi hallerindeler, Allah onları ıslah etsin.”

muratli-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu