Yaşam

Esra Erol’da üçlü yasak aşk! Kocasının yaşadıklarına isyan eden genç kadın baygınlık geçirdi

atv ekranlarında yayın Esra Erol ‘Ağzlarını açık bırakan yasak aşk’ programında işlenmeye başlandı. Kızının kayıp olduğu iddiasıyla programa çıkan Nergiz E., kızının evli EH tarafından kaçırıldığını iddia etti. Annesinin iddiası üzerine yayına bağlanan genç kız, kendi isteğiyle evden kaçtığını söyledi.

GEÇEN YIL ESRA EROL İLE EVLİ OLDULAR

2020 yılının son günlerinde Esra Erol programına katılan Y. isimli kadın, 15 yaşında evlenen eşi EH’nin 2,5 yaşındaki oğullarını kaçırarak göstermediğini söyledi. Mağdur olduğunu söyleyen Y., EH’nin kendi teyzesinin kızı Ayfer ile ilişkisi olduğunu ve bu birliktelikten iki çocukları olduğunu belirterek, kendi çocuğuna sahip olmak için yardım istedi. EH’nin imam nikahlı eşi Y., EH’nin Ayfer ile nikah masasına oturduğuna ikna olmuştu ve çiftin nikahı 8 Ocak 2021’de canlı yayında gerçekleştirildi.

“İKİ KEŞİM BİR ARADA OLACAK VE BENİ ÖLDÜRECEK”

Annenin kızını bulmak için yayına çıkmasıyla konu yeniden gündeme geldi ve taraflar bir kez daha gündeme geldi. EH, Nergiz E. ile eşi Ayfer’in birleşerek onu öldürteceğini iddia etti. Ayfer ve Nergiz E., canlı yayına telefonla bağlanan EH’ye tepki gösterdi.

Yaşadıklarını anlatırken bayıldı

EH’nin resmi nikahlı eşi Ayfer dün canlı yayına girerek yaşadıklarına isyan etti. Canlı yayında konuşan genç bayan, “12 yıldır evliyim. 12 yıldır tacize uğradım, dayak yedim. Buraya hakkımı aramaya geldim. Adalet ve hukuk istiyorum. Sizin gibi birini istemiyorum. Böyle birinin cezalandırılmasını istemiyorum. “12 yıl çocuklarım için size katlandım” dedi. Yaşadıklarına dayanamayan Ayfer Hanım bayıldı. yere düşen kişi sağlık ekiplerinin müdahalesiyle sakinleştirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu