Teknoloji

Open AI Tarafından İlk Geliştirici Konferansında Yapılan Tüm Duyurular ve Açıklamalar

Open AI ilk geliştirici konferansını geçtiğimiz akşam gerçekleştirdi. ” Geliştirme Günü “” isimli etkinlik aynı zamanda birçok değerli açıklamaya da ev sahipliği yaptı. Yapılan açıklamalarla yapay zeka devi gelecek için planlarÖğrendik.

Open AI tarafından yapılan artık sizinle tüm açıklamalaraDaha yakından bakacağız.

Open AI, müşterilerini telif hakkı davalarına karşı şu yollarla koruyacaktır:

Yapay zeka sektörü, makine öğrenmesi tekniğinin çok büyük verilere ihtiyaç duyması nedeniyle sıklıkla sorunlarla karşılaşıyor. telif hakkı davalarına ev sahipliği yapıyor. Hatta geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız haberlerde Open AI aleyhine açılan davalardan bazılarını da aktarmıştık. Yapay zeka odaklı teknolojiler geliştiren Microsoft, Adobe, Amazon ve Getty Images gibi bazı şirketler müşterilerini olası davalara karşı savunuyor. söz . Artık bu şirketlerin arasına Open AI da eklendi.

Açıklamaya göre ChatGPT Kurumsal Abone olan kurumsal müşteriler Open AI tarafından korunacaktır. Bir müşteriye Open AI teknolojileri nedeniyle dava açılması durumunda yapay zeka devi tüm masrafları karşılayacak. ChatGPT’yi ücretsiz kullananlar ve bireysel olarak ChatGPT Plus’a abone olanlar kapsam dışında tutuldular.

DALL-E 3 ve asistan gibi hizmetler için yeni API’ler oluşturuldu

DevDay etkinliklerinin en önemli konularından biri API’si Sistemlerle ilgiliydi. Open AI, DALL-E 3 isimli aracı için yeni bir API oluşturduğunu duyurdu. DALL-E 2 ile benzer yapıya sahip olan API, çeşitli boyut ve çözünürlük destekleri sunacak. Ancak DALL-E 2 API’sinden farklı olarak DALL-E 3 API, mevcut bir ortamı yeniden oluşturma görevini yerine getirir. üstlenmeyecek . Open AI, güvenlik önlemleri nedeniyle böyle bir karar aldıklarını açıkladı.

ChatGPT artık ” Asistanlar API’sı” özelliği, özelleştirilmiş komutlarla çalışabilen asistanların geliştirilmesine olanak sağlayacak. Geliştiriciler, ihtiyaç duydukları özellikleri belirleyip ChatGPT üzerinden kodlayacak. Proje sonunda yalnızca geliştirici komutlara göre çalışırYapay zekalı asistan üretilecek.

Open AI artık metni sese dönüştüren bir AI API’si de sunuyor. Daha önce hazırlanmış 6 farklı ses tonuna sahiptir Bu yeni API, metnin yüksek sesle okunmasına olanak tanır. Sam Altman yeni API’nin doğal bir deneyim sunacağını söylese de burada bir detay var. Open AI’nin yeni API’si, üretilen sesin duygusal etkisini özelleştirmeye olanak tanır izin vermeyeceğim.

Açıklanan ChatGPT kullanıcılarının sayısı:

GPT 4 Turbo duyuruldu:

Herkes kendi chatbotunu oluşturabilecek:

ChatGPT ile Open AI’dan para almak mümkündü:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu