Haber

Polat çiftinin lüks araçları sergilendi

Polat çiftine yönelik operasyonun ardından çiftin ev ve işyerlerinden çekicilere yüklenerek götürülen 13 araç, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde sergilendi. Sergilenen araçlar arasında en dikkat çekenler Engin Polat’ın Dilan Polat’a doğum günü hediyesi olarak aldığı Ferrari ve Engin Polat’a ait G gövdeli Mercedes oldu. Stand sırasında polis bahçesindeki LED ekranda operasyon sahneleri yayınlandı.

Lüks yaşamlarıyla dikkat çeken Engin Polat ve Dilan Polat hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Yol Vergisi Kanunu ve Futbol ile Diğer Kanunlar hakkında işlem başlattı. Spor Maçlarında Bahis ve Baht Oyunları Yönetmeliği kanunlarını ihlal ettiği gerekçesiyle soruşturma başlattı. MASAK tarafından haklarında rapor hazırlanan Polat çiftinin hesaplarında 200 milyon lira tutarında şüpheli para tespit edildi. İhbarın ardından Polat çifti ve şirketlerine ait 24 araca el konuldu.

Ele geçirilen araçlardan 13’ü bugün İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan yerleşkesinde sergilendi. Araçlar arasında en çok ilgi gören ise Engin Polat’ın eşi Dilan Polat’a doğum günü hediyesi olarak aldığı Ferrari ve G gövdeli Mercedes oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu