Haber

Başkan Altay: “Sefer Bizden, Zafer Allah’tandır”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Taşkent ve Hadim ilçelerini ziyaret ederek AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatlarında partililerle bir araya geldi. Her iki ilçedeki esnafla bir araya gelen Başkan Altay, Yeni Büyükşehir Kanunu’nun uygulamaya konulduğu günden bu yana ilçelerde konuşulması bile mümkün olmayan olaylara tanık olduklarını belirterek, “Bu nedenle bu yasayı hayata geçirdik. Şehrimizin her mahallesinde, her sokağında ‘Konya Model Belediye’ dediğimiz şey.” Her insana dokunan hizmetler ürettik. 2024-2029 hizmet dönemi 2019-2024’e göre daha başarılı olacaktır. Allah bizi sana mahcup etmesin. “Sefer bizden, zafer Allah’tandır” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Taşkent ve Hadim’e çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Çapar ve Murat Adabalı ile Taşkent’te AK Parti Taşkent İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Önder Altay, parti üyeleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

 

“İLÇELERİMİZDE KONUŞULMASI BİLE OLMAYAN ŞEYLER ORTAYA ÇIKIYOR”

Yeni Büyükşehir Kanunu’nun yürürlüğe girdiği 2014 yılından bu yana ilçelerde konuşulması bile mümkün olmayan çalışmaların ortaya çıkışına şahit olduklarını belirten Başkan Altay, “Bunun için her mahalleye, her mahalleye dokunan hizmetler sunuyoruz. ‘Konya Model Belediye’ dediğimiz şehrimizin caddesine ve her insanına.” ürettik. Bunu tek başımıza yapmamız elbette mümkün değil. Bu bir ekip çalışmasıdır. Başkan Osman’la Taşkent’te çok güzel bir çalışma dönemi geçirdik. “Çok önemli çalışmalar yapıldı” dedi.

 

“İTTİFAKIMIZ AYAKTADIR”

Bu davanın sahibi olarak Konya’ya hizmet etmeye devam edeceklerini vurgulayan Önder Altay, “Artık Cumhur İttifakı olarak Sayın Mehmet Acar’la yolumuza devam ediyoruz. İttifakımız dimdik ayakta çünkü insanlarla, çıkarlarla, pazarlıklarla bir ittifakımız yok. “Milliyetçi Hareket Partisi ile çıktığımız yolda amacımız daha büyük, daha güçlü bir Türkiye’yi inşa etmek ve o yapılara hizmet etmektir” dedi.

 

“TÜRKİYE ÇOK DAHA BÜYÜK VE GÜÇLÜ OLACAK”

Taşkent’in bugüne kadar kendilerine çok yüksek destek verdiğini hatırlatan Önder Altay, şöyle devam etti:

“Taşkent’te her zaman yüzde 70 civarında bir oy oranımız oldu. Bu oy oranının artacağını umuyorum. Yüksek oy almak keyifli bir iştir ama aynı zamanda büyük bir sorumluluktur. Bu sorumluluğu yerine getirmek için gece gündüz çalıştık. Taşkent’in ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Bundan sonra ilçe başkanlarımız ve belediye başkan adaylarımızla ihtiyaçları tespit edip yeni dönemde neler yapacağımızı planlayacağız. Biz her zaman yanınızda olduk, siz de bize ihtiyacımız olan desteği verdiniz. İnşallah 31 Mart akşamı yine Cumhur İttifakı’nın en çok oyu aldığı il yine Konya olacak ve 31 ilçenin tamamında Cumhur İttifakı adaylarının belediye başkanlığına seçildiği bir dönemi yaşayacağız. Allah Cumhurbaşkanımıza sağlık ve sıhhat versin. Sayın Devlet Bahçeli ile çıktığımız bu yolda Türkiye’nin çok daha büyük ve güçlü olacağını umuyorum, buna inanıyoruz. 2024-2029 hizmet transferi de 2019-2024’ten daha başarılı olacaktır. Bunun için çaba göstereceğiz, çaba göstereceğiz” dedi.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ HER ZAMAN BİZİMLE OLDU

Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı, “Konya Büyükşehir Belediyesi olarak Konya’nın en ücra köşesine bile hizmet etmiş bir belediye başkanımız var. Her zaman yanımızda oldu, destek oldu, bizi hiç yalnız bırakmadı. “Bu anlamda başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

31 MART SEÇİMLERİMİZ HAYIRLI OLSUN

Taşkent Belediyesi Millet İttifakı Lider Adayı Mehmet Acar, ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “31 Mart seçimlerimizin hayırlı olmasını temenni ediyor, Cumhur İttifakının Türkiye’nin 81 ilinin tamamında sandıkları havaya uçurmasını temenni ediyorum. “

AK Parti Taşkent İlçe Başkanı Mehmet Demirgül, Önder Altay’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, önceki dönemlere göre daha büyük bir farkla kazanmayı umduklarını söyledi.

MHP Taşkent İlçe Lideri Musa Özsoy, Cumhur İttifakı olarak seçimlere güçlü bir şekilde hazır olduklarını belirterek, desteklerinden dolayı Önder Altay’a teşekkür etti.

 

BELEDİYE BAŞKANI ALTAY HADİM’İ DE ZİYARET ETTİ

Taşkent’in ardından Hadim’e geçen Önder Altay, burada AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Çapar, Murat Adabalı, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, AK Parti Hadim Belediye Başkan Adayı Mehmet Çetiner ve AK Parti Hadim İlçe Başkanı Ahmet Özbahar ile bir araya geldi. AK Parti Hadim İlçe Teşkilatı’nda partililerle bir araya geldiler.

 

“HADİM’DEN BEKLENTİLERİMİZ YÜKSEK”

Önder Altay, “Kalbimiz burada yaşayan insanlarla, o yüzden buraya gururla geliyoruz” dedi ve ekledi:

“İnşallah bundan sonra da hizmetlerimiz gelmeye devam edecek. Yaptığınız işin göstergesi sandıkta aldığınız oylardır. Bunun ölçüsü her 5 yılda bir önümüze konulan sandıktır. Dolayısıyla sandıktan alacağımız oylar da çok kıymetli. Hadim’den beklentilerimiz yüksek. Hadim şu ana kadar gereğini yaptı, umarım bu dönemde de gereğini yapar. Hedefimiz büyükşehirler arasında ön sıralarda yer almak. 31 ilçenin tamamında ilçe belediyelerinde Cumhur İttifakı adaylarıyla yolumuza devam etmek. Çünkü merkezi hükümet, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesi olarak her zaman söylüyoruz; ‘Üç olsun, güçlü olsun’. Bacaklardan birinin eksik olması hizmetlerde aksamalara neden olur. Hepimiz bu partinin üyesiyiz. En büyük mutluluğumuz Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmaktır. “Başta ilçe başkanlarımız olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz.”

Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, 31 Mart seçimlerini kazanacaklarını belirterek, “Partimize, Cumhur İttifakına, Cumhurbaşkanımıza ve Belediye Başkanımız Uğur’a bundan sonra da olduğu gibi destek olmaya devam edeceğiz.”

Hadim Belediye Başkan Adayı Mehmet Çetiner, “Cumhur İttifakı’nın adayı olarak partimize yakışır şekilde çalışıp başarılı olacağımıza inanıyoruz. Hadim olarak en çok oyu alarak birinci olacağız. Hizmet vererek ilk olmanın gururunu yaşayacağız” dedi.

AK Parti Hadim İlçe Başkanı Ahmet Özbahar, Hadim’de en yüksek oyu alacaklarına inandıklarını belirterek, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

 

“Daha BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İSTİYORUZ”

Parti ziyareti sonunda vatandaşlara seslenen Önder Altay, “Cumhur İttifakı adayları olarak Cumhurbaşkanımız ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kararlarıyla buradayız. İttifakımız güçlü bir şekilde ayaktadır. Çünkü daha büyük, daha güçlü bir Türkiye istiyoruz. Şehrimizin her noktasına hizmet vermek istiyoruz. Bu hizmeti Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Hadımoğlu ile birlikte 5 yıldır birlikte yürütüyoruz. 3 dönem ilimize ve ilçemize hizmet etti. Sayın liderime bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnsanlar gelir gider, davamız kalıcıdır. Biz bu davanın sahipleri olarak yolumuza devam ediyoruz. İnşallah sizlerden aldığımız destekle hem Hadim’imize hem de Konya’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu kez ‘Güçlü Konya, güçlü Hadim’e bir adım daha’ diyoruz. ‘Hazırız, kararlıyız’ diyoruz ve sizlerden destek istiyoruz. Hadim’in bugüne kadar olduğu gibi yine bize çok yüksek destek vereceğine inanıyorum. Çünkü biz bu bölgelerin çocuklarıyız. Geriye kalan çalışmalarımızı sizlerden aldığımız destekle yapmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar bize gösterdiğiniz yoğun ilgi, sevgi, şefkat ve destekten dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah bizi sana mahcup etmesin. “Sefer bizden, zafer Allah’tandır” dedi.

Başkan Altay daha sonra MHP Hadim İlçe Teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Murat Uyar ve partililere başarılar diledi.

Ziyaretler kapsamında Başkan Altay, her iki ilçedeki esnafla bir araya gelerek, hayırlı işler diledi.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu